2020-06-30 09:03:28• hírek • Bede Emőke

Kiírták a Vetés és Óvári víz-és csatornahálózatának bővítésére szóló közbeszerzési eljárást

Június 25-én a vetési önkormányzat közzétette a közbeszerzések optimális lebonyolításáért felelős információs rendszer, azaz a SICAP honlapján a Vetésben és Óváriban tervezett víz- és csatornahálózat bővítésére elkészített dokumentációt – számolt be a hírről Facebook-oldalán a polgármesteri hivatal.

Mint kiderült, a munkálatok tervezett összértéke 4,378 millió lej áfával együtt. Ennek az összegnek egy részét az önkormányzat saját bevételeiből tervezi finanszírozni, a fennmaradó részt pedig egy bankhitel segítségével teremtik elő.


„Az erre az évre tervezett munkálatok a Nagy, a Tó, a Töltés, az Ady Endre, valamint a Szűz Károly utcák vezetékrendszerének kiépítését jelenti Óváriban, valamint a Pompierilor, Vânătorilor, Merilor, Garofiței, Irisului, és Macului utcákat Vetésben. A kimaradt vetési utcákon ezeket a bővítési munkálatokat jövő évre tervezi a község, a rendelkezésére álló anyagi forrás függvényében. A munkálatok végeztével Vetés és Óvári utcáinak több mint 95 százaléka lesz lefedve csatornarendszerrel” – tájékoztat közleményében a vetési önkormányzat. Hozzáteszik: Decebal település víz- és csatornahálózata kiépítési munkálatainak versenytárgyalását az APASERV SA készíti elő a Regionális Infrastrukturális Fejlesztés Ivóvízellátási és Szennyvízelvezetési Programja keretében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: